U bent een interieurarchitect met een deskundig ontwerp of een eindgebruiker met een mooi en praktisch idee? Van Heuvel is de aangewezen partij om het gewenste eindresultaat te behalen.
Uw idee & design realiseren

U heeft wat moois gezien of hebt er een idee over, het budget is vastgesteld en u wilt weten of dit realiseerbaar is. Om het proces overzichtelijk te houden hanteren wij daarvoor een eenvoudig stappenplan vanaf de eerste afspraak met Van Heuvel tot aan de oplevering.

Ons stappenplan

 

De eerste afspraak

U maakt een afspraak met Van Heuvel om uw ideeën voor te leggen, het brainstormen kan beginnen. Deze afspraak vindt vaak plaats bij u thuis, de bestemmingsplek of bij Van Heuvel aan de Weijinksweg 15.

Design/ontwerp en offerte

Naar aanleiding van het gesprek is er een ontwerp gewenst. Dit kan een eenvoudig 2D of een uitgebreid 3D ontwerp zijn, wanneer hier kosten aan zijn verbonden wordt hier u vooraf over geïnformeerd. Bijhorend een kosteloze gespecificeerde offerte.

Het echte werk kan beginnen

De offerte is akkoord, de materialen kunnen door ons besteld worden en wij gaan aan de slag om uw idee te realiseren.

Het is zo ver! De montage

Het project is goed doordacht, staat voorbereid klaar bij ons aan de werkplaats en gaat op transport. Bij u aangekomen kan de montage beginnen. Dit doen wij in eigen beheer, wij streven naar een zo kort mogelijke montageperiode en proberen de overlast tot een minimum te beperken.

Opleveren

Genieten geblazen; het prachtige eindresultaat en de voldoening van een prettige samenwerking voor zowel klant als Van Heuvel.

 

Veel gevraagde interieur onderdelen

Hieronder treft u voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers een aantal voorbeelden aan van veel gevraagde interieur onderdelen. Bekijk ook eens ons portfolio met projecten.

Particulier
keukens
(inbouw)kasten
inloopkasten
dressoirs
tv-meubels
badkamer en toilet meubels
ensuite deuren (en kasten)
zit/loungebanken
Zakelijk
balie’s
pantries
bureau opstellingen
vergadertafels
overleg units
displays, reclame en advertentie zuilen
boardroams
wandbekleding
plafondbekleding
(kantine)banken en tafel

Gerelateerde pagina's of berichten